6a edició del MetròpolisFPLab

Notícia 02.05.24

170 estudiants d'FP es troben amb les 13 empreses participants per començar la fase de l'acceleradora

El 25 d'abril va començar la fase de l'acceleradora de projectes de la 6a edició del MetròpolisFPLab, el programa que connecta el talent de l'FP amb les empreses de la metròpolis mitjançant la innovació oberta i l'aprenentatge en reptes.

El Citilab de Cornellà de Llobregat va ser el punt de trobada dels 45 equips participants, un total de 170 estudiants seleccionats d'entre els 1.500 que es van presentar a aquesta convocatòria, a més dels representants i tutors de cada empresa. Els equips faran les presentacions els dies 30 i 31 de maig, i el 6 de juny s'anunciaran en un acte públic de reconeixement els guanyadors de cada repte. Els millors passaran a la fase final del programa.

A la jornada hi van participar representants de totes les empreses presents en aquesta edició del MetròpolisFPLab: Institut de Ciències del Mar, Aigües de Barcelona, Meseostetic, MB92, Grup Ametller Origen, GPA Innova, Hospital Clínic, Port de Barcelona, Universal Robots, Resol, Circuit de Barcelona-Catalunya, Consorci de la Zona Franca i Consorci de Residus del Maresme.

MetròpolisFPLab està impulsat per l'AMB amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional.

IMG

Compartir

Agència desenvolupament econòmic" activeplugins="displayfeatures" sendpageview="true">